Roger Villevoye te gast in het 80’s Café op Meer/fm

Zanger en entertainer Roger Villevoye is op maandag 11 juni a.s. te gast in het 80’s Café op Meer/fm. Op dit moment legt hij de laatste hand aan een nieuw album dat later dit jaar verschijnt. Roger woont al sinds 2007 in Bunde en realiseerde onlangs met zijn vrouw een horecadroom met de opening van Bonjour Meerssen.

Roger Villevoye in de jaren ‘80
In de komende aflevering van het 80’s Café draait Raoul Morreau de drie favoriete jaren ’80 hits van Roger. Uiteraard licht hij zijn keuzes toe. Maar wat hield Roger zoal bezig in de eighties? Welke rol speelde muziek toen in zijn leven? Welke herinneringen heeft hij aan de jaren ’80? Je hoort het op maandag 11 juni even voor 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm.

80’s Café
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Luister mee
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen. Online luisteren kan via www.meervandaag.nl/livestream.

Lees vorig bericht

Goud voor judoka Gijs Limbourg in Venray

Lees volgend bericht

Ziekencomité Meerssen – West