Excursie Rivierpark Maasvallei

Langs de Grensmaas, in Rivierpark Maasvallei, is het ieder jaar anders. Grindwinning wordt afgerond, nieuwe natuur wordt toegankelijk. Met name in de eerste jaren van de nieuwe situatie zijn de veranderingen zeer groot. Daarom gaan we ook dit jaar weer een net geopend nieuw natuurgebied bekijken. U zult versteld staan van de bloemenpracht, de vele vogels, fladderende vlinders en zoemende insecten.

En dat allemaal langs de Maas, de Geul en de Kanjel. Zondagmiddag 17 juni vertrekt IVN-Meerssen om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij NS-station Meerssen (carpoolen) naar de parkeerplaats bij de Kanjel aan Geneinde in Itteren. Daar starten we om 14.00 uur onder leiding van Wim en Els Derks (043 364 3740) voor een wandeling door de nieuwe natuur. Deelname is gratis; iedereen is welkom.

 

Lees vorig bericht

IVN late-avondexcursie

Lees volgend bericht

Manifestatie tegen Luchtvaartgroei