Inbrekers op heterdaad betrapt in Bunde

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Bunde twee inbrekers op heterdaad betrapt. De 24-jarige en 32-jarige verdachten deden nog een vluchtpoging, maar dat mocht niet baten. Mede met de inzet van een speurhond zijn beide mannen aangehouden.

Buurtbewoner slaat alarm
Een buurtbewoner zag rond 04.00 uur ’s nachts activiteit in het huis van zijn buren. Aangezien deze op vakantie waren, sloeg de oplettende man snel alarm. De gealarmeerde politie zagen bij aankomst twee verdachten vluchten. Een verdachte ging er in de auto vandoor, de ander koos rennend het hazenpad. De patrouille zette de achtervolging in en reed de vluchtauto klem. De verdachte die zich in een nabijgelegen tuin verschanst had, werd mede door de inzet van een speurhond aangetroffen. De politie heeft beide mannen zijn aangehouden.

Lees vorig bericht

Hollandse nieuwe op de weekmarkt

Lees volgend bericht

Kansen Eiland in de Geul besproken tijdens Werksessie