IVN late-avondexcursie

Maandagavond 18 juni organiseert IVN-Meerssen een late-avondexcursie onder leiding van Wim en Els Derks (tel 3643740). We vertrekken om 20:30 uur vanaf de parkeerplaats bij station Meerssen (carpoolen) en om 21.00 uur bij Hotel Restaurant Brakke Berg, Wolfsdriesweg 10 in Geulhem voor een tocht van ongeveer 2 uur. We beleven de sfeer van een lange zomeravond in het hellingbos en omgeving. Het fluiten van de vogels gaat over in een stilte, waarin de jonge uilen misschien gaan roepen. De invallende duisternis maakt waarschijnlijk de glimwormen (vuurvliegjes) actief. Wie komt er nog ooit in een donker bos? IVN-Meerssen neemt u mee en laat u genieten van een onvergetelijke avond. Iedereen is welkom. Zorg voor stevig schoeisel.

Lees vorig bericht

Politie neemt klachten wegafsluiting serieus

Lees volgend bericht

Excursie Rivierpark Maasvallei