Politie neemt klachten wegafsluiting serieus

Politie Meerssen heeft diverse klachten ontvangen over het negeren van de wegafsluiting op de hoek, oprit A2, Bunderstraat en Vliegveldweg. Er is gebleken dat bestuurders van personenauto’s over het fietspad en trottoir rijden om op die manier in Meerssen-west te komen. Hiervoor wordt zelfs de tijdelijke afzetting verplaatst.

Bestelbusje rijdt zich klem
Eerdere berichtgeving van Meer Vandaag liet al weten dat woensdagmiddag een bestelbusje zich op deze plaats heeft klemgereden. Inwoners van onze gemeente reageren via social media uitgebreid op de berichtgeving. Ze zijn niet tevreden over de wijze waarop de wegafsluiting is aangeduid.

Omwonende maken zich zorgen
Tevens maken de inwoners zich zorgen over de omleiding die nu gemaakt moet worden om Meerssen-West in te kunnen. Vooral de smalle straten, waar vaak meerdere auto’s geparkeerd staan en spelende kinderen zorgen volgens de inwoners voor onnodige gevaarlijke situaties.

De politie gaat vanaf nu hierop controleren en er wordt bij overtreding een boete uitgeschreven.

Lees vorig bericht

Bestelbusje rijdt zich klem

Lees volgend bericht

IVN late-avondexcursie