Henry, Wil en Juliette lopen meer dan 16.000 euro bij elkaar

Met hun actie Meersje Löp veur kanker hebben Henry Eikenboom, Juliette Luijten en Wil Paulus 16.040 euro opgehaald. De drie wandelaars zijn afgelopen donderdag in het kader van Alpe D’Huzes twee keer de Alpe d’huez opgelopen. Via Facebook en andere social media hielden ze het thuisfront op de hoogte van hun wandeltocht. Landelijk is door de actie meer dan 11 miljoen euro opgehaald voor het kankeronderzoek.

Kaarsjes opgestoken
Afgelopen Maandag vertrok het drietal naar Frankrijk en maakte bij aankomst dinsdag met de bus een verkenningstocht om te zien hoe de weg naar boven er uitzag. De dag voorafgaand aan de eigenlijke klim heeft het hele team, bij bocht zeven, kaarsjes opgestoken voor de mensen uit Meerssen en omgeving die getroffen zijn door kanker.

Twee keer de berg op
Donderdag was het zover en Wil, Juliette en Henry liepen de eerste keer de berg op in twee uur en zevenendertig minuten. Op dat moment was het regenachtig weer. Nadat zij met de lift naar beneden zijn gegaan, hebben ze in de middag bij warm weer de berg voor de tweede keer bedwongen. Nu deden ze er ongeveer drie uur en tien minuten over.

Lees vorig bericht

Late-avondwandeling, op zoek naar vuurvliegjes

Lees volgend bericht

Lezing dokter Knols in Ut Zaelke