Kansen Eiland in de Geul besproken tijdens Werksessie

Vlak voor kerstmis is bij de opening van de omgeving van de Groote molen in Meerssen gepleit voor een gezamenlijke aanpak van het Eiland in de Geul (gebied Molenveldweg met onder andere het zwembad, tennishal en sporthal en de omliggende monumentale panden). Om de verdere ontwikkeling van het Eiland in de Geul in kaart te brengen, heeft Buitengoed Geul en Maas en de Provincie Limburg donderdagmiddag een werksessie georganiseerd.

Kansrijke ontwikkelingen
Bij deze eerste werksessie waren naast alle ondernemers uit het gebied ook de gemeente, provincie en duurzaamheidsorganisaties aanwezig. In de werksessie zijn de meest kansrijke ontwikkelingen in het Eiland in de Geul verkend. Dit heeft geresulteerd in een top vijf van concrete plannen. Deze plannen worden in een vervolgsessie uitgewerkt en gepresenteerd. Wat de Groote Molen betreft is het Gelders Genootschap gestart met een herbestemmingsonderzoek.

Lees vorig bericht

Inbrekers op heterdaad betrapt in Bunde

Lees volgend bericht

Late-avondwandeling, op zoek naar vuurvliegjes