Late-avondwandeling, op zoek naar vuurvliegjes

Wie komt er nog ooit in een donker bos? IVN-Ulestraten nodigt u uit om op woensdagavond 20 juni mee te gaan met een late-avondexcursie. We beleven de sfeer van een lange zomeravond in de prachtige omgeving van het gehucht Waterval en het hellingbos bij kasteel Vliek.
Het fluiten van de vogels gaat over in een stilte, waarin de jonge uilen misschien gaan roepen. De invallende duisternis maakt waarschijnlijk de glimwormen (vuurvliegjes) actief. Kom genieten van een onvergetelijke sprookjesachtige avond. Vleermuizen zullen we beslist zien vliegen en de batdetector zorgt ervoor dat we deze zoogdieren ook kunnen horen.

Iedereen is welkom. Vertrek om 21.00 uur achter de kerk in Ulestraten. Duur van de avondwandeling ruim 2 uur. Zorg voor stevig schoeisel. Gidsen Wim en Els Derks-van der Wiel (tel 043-3643740).

Lees vorig bericht

Kansen Eiland in de Geul besproken tijdens Werksessie

Lees volgend bericht

Henry, Wil en Juliette lopen meer dan 16.000 euro bij elkaar