Late-avondexcursie voor kinderen

Vrijdagavond 22 juni organiseert IVN (Meerssen samen met Ulestraten) een late-avondexcursie speciaal voor kinderen. We beleven de sfeer van een lange zomeravond. Het fluiten van de vogels gaat over in een stilte, waarin de jonge uilen misschien gaan roepen. De invallende duisternis maakt waarschijnlijk de glimwormen (vuurvliegjes) actief. Met een baddetector kunnen we misschien de vleermuizen horen. Bij deze avondwandeling richten wij ons speciaal op kinderen. Ouders en opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook mee.

We vertrekken om 21.00 uur in Waterval bij huisnummer 13 in Ulestraten. Om uiterlijk 23.00 uur zijn we daar terug. Gidsen Wim en Els Derks-van der Wiel (tel. 043-3643740)

Lees vorig bericht

Toezichthouders zwembad Meerssen ontvangen certificaat

Lees volgend bericht

Knutselmiddag in de bibliotheek