De “Stichting GOM” gaat samen wandelen met IVN

De zomer komt eraan! Niets is leuker dan door de natuur te wandelen met deskundige uitleg van IVN Meerssen, over planten en dieren tijdens deze informatieve wandeling.

Er worden twee wandelingen georganiseerd; Een korte wandeling voor de minder actieve personen met een rollator, rolstoel of scootmobiel en een langere wandeling voor de actievere personen, die ook beschikbaar is voor mensen met een scootmobiel. De korte wandeling is gepland op zaterdag 7 juli van 13.00-15.30 uur, vanwaar we starten in de zaal van Café de Keizer, Markt 18 in Meerssen. De langere wandeling is gepland op zaterdag 14 juli van 13.00-15.30 uur, vanwaar we starten in de zaal van Café de Keizer, Markt 18 in Meerssen.

Vooraf worden jullie ontvangen met koffie/thee en na afloop van de wandeling zal de GOM ervoor zorgen dat er een drankje voor iedereen klaar staat om dan gezellig na te praten over de informatieve wandeling! Je kunt je voor 1juli aanmelden via onze voorzitter Leroy Verhoeven, per tel.: 06-45260885 of per mail:  gommeerssen@gmail.com .

Lees vorig bericht

FNV kondigt landelijke staking streekvervoer aan

Lees volgend bericht

Zwarte band voor judoka Nino Lenaers