Zwarte band voor judoka Nino Lenaers

Op zondag 17 juni zijn in Roermond de halfjaarlijkse danexamens voor judoka’s van het district Limburg gehouden. Namens Judoclub Bunde nam Nino Lenaers (18) deel aan dit examen. Hij ging op voor zijn 1e dan (zwarte band).  Alle judoka’s van Limburg dienen dan examen af te leggen in de Jo Gerrishal in Roermond en worden beoordeeld door andere judoleraren. Nino was als laatste aan de beurt. De examencommisie gaf aan dat hij met goede cijfers geslaagd was voor zijn zwarte band.

Sterk optreden Gijs Limbourg tijdens NK judo voor teams
Op zaterdag 16 juni namen Jeroen en Gijs Limbourg deel aan het NK teams voor jongens tot 12 en tot 15 jaar in Nijmegen in een combinatie van JC Hercules en JC Bunde. Het team waarin Limbourg zat eindigde net naast het erepodium met een 4e plaats. Opvallend was dat Limbourg 5 wedstrijden gejudood heeft met 5 x winst als resultaat, dus aan hem heeft het niet gelegen dat het team geen medaille heeft behaald.

Lees vorig bericht

De “Stichting GOM” gaat samen wandelen met IVN

Lees volgend bericht

Onrust bij bewoners Rothem over komst bedrijvenverzamelgebouw