Eerst de accu, daarna de fiets gestolen

Het zal je maar overkomen. Enkele maanden geleden is bij het station in Meerssen de accu van een elektrische fiets gestolen. De gedupeerde meldde dit dezelfde dag nog bij de politie en op Facebook. Tot op de dag van vandaag zijn de accu en de dader niet gevonden.

Twee maal gedupeerd
Ondanks het gemis van de elektrische trapondersteuning bleef de gedupeerde vrouw gebruik maken van de fiets, tot vandaag, woensdag. Bij terugkomst uit Maastricht bleek dat de fiets zonder accu, bij het station in Meerssen, gestolen is. Alleen het kettingslot is op de plaat delict achtergebleven. Opnieuw heeft de vrouw melding gemaakt van dit voorval bij de politie en op Facebook. Of de dader dezelfde is die reeds eerder de accu stal, is niet bekend.

Cortina
Mocht u iets gezien hebben of ergens een zwarte damesfiets, merk Cortina, ziet staan, meld dit dan bij politie.

Lees vorig bericht

Gemeente wil nog dit jaar een terrassenbeleid

Lees volgend bericht

Fancy Fair in Ut Zunneke