Expositie BKB kunstgroep geopend

Wethouder Gulikers opende afgelopen donderdag de expositie van de BKB kunstgroep. Deze expositie is vanaf zondag 24 juni tot 30 augustus te zien in het Erfgoedhuis aan de markt in Meerssen. Negen kunstenaars uit Meerssen en omgeving tonen hun werk. Zo zijn er schilderijen van abstract tot figuratief, iconen, keramiek, werken van steen, bronzen beelden en sculpturale keramische objecten te zien. Elke week staat één van de kunstenaars centraal en kan de bezoeker de kunstenaar op de zondagmiddag ontmoeten. De expositie is op zondagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur en op werkdagen tijdens de openingstijden van het KCC te bezoeken.

Opening expositie BKB kunstenaarsgroep

Lees vorig bericht

Fancy Fair in Ut Zunneke

Lees volgend bericht

Activiteit “De Hoeskamer”