Jean Ghijsen uit Meerssen Koninklijk Onderscheiden

Burgemeester Clermonts-Aretz heeft zondagmiddag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Jean Ghijsen uit Meerssen. Ghijsen werkt bij Mondriaan en is al decennia lang penningmeester van Tennisvereniging Volharding. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ghijsen kreeg de onderscheiding tijdens de slotdag van het Geuldaltoernooi.

42 jaar penningmeester
Ghijsen is sinds 1976 penningmeester van tennisvereniging Volharding. Hij is ledenadministrateur, toernooi- en competitieleider, draagt zorg voor de inning van de contributie van de leden en de betalingen aan de KNLTB. Ook zorgt hij voor de inkopen voor de kantine, de opbrengsten van de kantine, de sponsoren en het onderhoud aan banen & kantine. Daarnaast ondersteunt hij de organisatie van trainingen, competities en toernooien, zoals het jaarlijkse Geuldaltoernooi.

Geuldaltoernooi
Het Geuldaltoernooi werd voor het eerst georganiseerd in 2002. Het toernooi duurt 7 dagen. Ghijsen is bij het toernooi actief als toernooi- en competitieleider. Hij is belast met de inschrijving en de inning van de betaling van deelnemers en de communicatie naar de KNLTB. Hij publiceert wedstrijdprogramma’s, verwerkt de uitslagen en houdt zich bezig met de prijsuitreiking.

Lees vorig bericht

Onrust in Rothem valt mee, toekomst Romeintje onzeker

Lees volgend bericht

Gemist Meer/Actueel 24 juni: 354 examens ongeldig verklaard – Gemeente komt met terrassenbeleid – Onrust Rothem valt mee