Zomerconcert Meerssens Mannenkoor druk bezocht

Het Meerssens Mannenkoor heeft afgelopen zaterdag een zomerconcert in de Auw Kerk in Bunde gegeven. Aan dit concert werkte verder mee het Koninklijk Zutphens Mannenkoor en het ensemble Tzigani. Velen, waaronder wethouder Gulikers, waren naar de Auw Kerk gekomen om te genieten van dit zomerconcert.

Het Koninklijk Zutphens Mannenkoor is één van de oudste mannenkoren in ons land en staat onder leiding van dirigent Wim Riefel. Het Ensemble Tzigani is een zigeunerorkest dat originele composities en traditionele muziek uit Hongarije, Roemenië, Bulgarije en Rusland speelt. Het Meerssens Mannenkoor heeft als vaste dirigent Ger Franken, echter door ziekte kon hij tijdens het zomerconcert niet voor het koor staan. Zijn plaats werd ingenomen door Leon Dijkstra de vaste pianist van het Meerssens Mannenkoor.

Zomerconcert Meerssen Mannenkoor 2018

Lees vorig bericht

‘We zijn totaal niet op de hoogte gehouden’

Lees volgend bericht

Onrust in Rothem valt mee, toekomst Romeintje onzeker