Geulle went to Welten!

Op zaterdag 9 juni heeft het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle een gezamenlijk concert gegeven met de jeugdmuzikanten van Harmonie T.O.G. Welten. In het gemeenschapshuis van Welten werden met enthousiasme en concentratie bekende melodieën uit films, zoals Aladdin, Backdraft, Game of thrones en Pirates of the Caribbean gespeeld. Onder het genot van popcorn en filmbeelden aanhoorden, de vele bezoekers, die binnen luisterend naar muziek verkozen boven het mooie weer buiten, een gewoon goed sfeervol concert. Constatering was dat de jeugdige muzikanten een mooie progressie hebben geboekt ten opzichte van het gezamenlijk concert vorig jaar in Geulle. Dit concert was daar het vervolg op.

Muzikanten van leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle en dirigent Bart Van den Hof dank voor jullie werk en enthousiasme! Complimenten voor het concert. Waardering voor alle betrokkenen bij de organisatie van het concert. Mocht u, of uw zoon of dochter interesse hebben in muziek maken, graag ontvangen we een e-mailbericht via secretariaat@harmoniegeulle.nl en we informeren u graag over de lessen en ons leerlingenorkest.

Lees vorig bericht

Manifestatie tegen luchtvaartgroei gehouden

Lees volgend bericht

Tennistoernooi