Dagwandeling Mechelen

IVN Meerssen  organiseert zondag 8 juli een dagwandeling van ongeveer 11 km. We wandelen vanaf Mechelen eerst een mooi stuk langs de Geul, dan richting Epen, waar we kunnen genieten van prachtige uitzichten, ook wel bekend als het  “vijf sterren landschap” . Na een  koffiepauze  lopen we rustig verder via  weilanden en bos richting Landsrade weer terug naar Mechelen. Een beetje klimmen is er wel bij, maar beslist niet zwaar. Trek wel  stevige wandelschoenen aan. Graag tot zondag  08 juli 2018, iedereen is welkom, ook niet-leden, aanmelden is niet nodig.

Extra Informatie:
We vertrekken om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station in Meerssen (ev.carpoolen) en de wandeling begint om 10.15 uur vanaf de parkeergelegenheid nabij de Sint Jan de Doperkerk, Hoofdstraat 2 6281 BD Mechelen. Wandelgidsen zijn Annie Hupkens 043 3472590 en Riet Hautvast 043 3475663.

Lees vorig bericht

Opendag Bijenpaviljoen Vaeshartelt Maastricht

Lees volgend bericht

Eilandsraad Bonaire op bezoek in Meerssen