Gebouw Kindcentrum overgedragen aan gebruikers

Het gebouw van het Kindcentrum in Meerssen-West is overgedragen aan de gebruikers. Deze zijn bezig met de voorbereidingen voor de inrichting en verhuizing. De bibliotheek opent haar deuren vanaf 13 augustus en basisschool de Wereldster vanaf 20 augustus.

Infrastructuur nog niet klaar
De wegen rondom het kindcentrum zullen niet op tijd klaar zijn, aldus wethouder Heuschen. “ Er worden tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen”. “ Zo kunnen de auto’s van het personeel tijdelijk parkeren op de parkeerplaats bij de kerk aan de Dominicus Hexstraat”. “Het gedeelte van de Domincus Hexstraat tussen het kruispunt Charel Eyckstraat en Creftenstraat wordt omgevormd tot fietsstraat”. Op de vraag of dat geen problemen oplevert voor bezoekers van het kerkhof die per auto komen, antwoord wethouder Volders “het kerkhof heeft drie ingangen en men kan parkeren op de parkeerplaats bij de Stip”.

Speeltuintje
Tussen de Stip en het Kindcentrum wordt een speeltuintje aangelegd. Zowel de school als de kinderen uit de buurt kunnen hier gebruik van maken. In het speeltuintje komen toestellen met beweegelementen te staan. Het Kindcentrum wordt op 12 oktober officieel geopend.

Lees vorig bericht

SV Meerssen speelt voorbereidingswedstrijd tegen MVV

Lees volgend bericht

Uitgelicht gemist: Ondernemers achtergesteld, Proosdij en wateroverlast