Spetterend jubileumweekend UK 98

Waar het normaal om een dag ging heeft UK 98 afgelopen weekend, drie dagen feest gevierd. UK 98 bestaat 20 jaar. Vrijdag was er een feestavond met Wir Sind Spitze, zaterdag het beachvolleybaltoernooi en zondag de grilmeisters barbecue.  Het weer werkte mee en verhoogde de feestvreugde bij de bezoekers. Dit gebeurde ook bij het beachvolleybaltoernooi. Teams uit Ulestraten en omgeving streden voor de wisseltrofee. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, was het team Koemshots de winnaar. Zij gingen met de wisselbeker naar huis. Ook de kinderen konden zich uitleven op diverse opblaasbare toestellen en de organisatie zorgde voor de nodige verkoeling.

Beachvollyebaltoernooi UK 98 2018

Lees vorig bericht

Gemeente gaat gebukt onder ziekteverzuim ambtenaren

Lees volgend bericht

Meerssen papier verkocht voor één euro