Fred van Weersch neemt afscheid van UK 98

Na 20 jaar heeft Fred van Weersch afscheid genomen van UK 98. Deze organisatie is al 20 jaar verantwoordelijk voor diverse evenementen in Ulestraten. Fred dankte iedereen die de afgelopen periode meewerkte aan het tot stand komen van deze evenementen. Hij wenste het nieuwe bestuur succes toe voor de toekomst. Fred van Weersch kreeg van het nieuwe bestuur een wandelstok met ingravering als aandenken. Het afscheid vond plaats tijdens de Grilmeister BBQ. Big Benny zong de afscheidnemende voorzitter toe en wethouder Gulikers prees de saamhorigheid van de inwoners van Ulestraten.

Afscheid Fred van Weersch als voorzitter UK98

Lees vorig bericht

Toekomst speeltuin het Romeintje blijft onzeker

Lees volgend bericht

Expositie Meerssens Domein: van Romein tot Benedictijn geopend