Toekomst speeltuin het Romeintje blijft onzeker

Lokaal DNA heeft afgelopen donderdag een voorstel ingediend aan de gemeenteraad om de toekomst van speeltuin het Romeintje en de jeu-de-boulesbaan te garanderen. Het speeltuintje is eigendom van dezelfde eigenaar die het oude confectie gebouw heeft opgekocht. Dit betekend dat de eigenaar verantwoordelijk is als er iets gebeurd in het speeltuintje, bijvoorbeeld als een kind zich verwond. Echter wilt de eigenaar deze verantwoordelijkheid niet nemen. Hierdoor is de toekomst van het Romeintje onzeker.

Afgewezen
Dit voorstel is door de coalitie afgewezen, want het raadsvoorstel dat tijdens de raadsvergadering werd besproken gaat over de omgevingsvergunning van de Kuilenstraat 60. Over de toekomst van het Romeintje is de gemeente momenteel in overleg met de eigenaar. En daarom is dit voorstel vooralsnog overbodig, volgens de coalitie.

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 1 juli: Gemeenteraad geeft rekenkamer opdracht tot onderzoek – Paul Meulenberg over gedwongen vertrek bij SV Meerssen – Eiland-raad Bonaire op bezoek

Lees volgend bericht

Fred van Weersch neemt afscheid van UK 98