Zomerconcert harmonie St. Caecilia Geulle

Het is inmiddels een mooie traditie: als afsluiter van het eerste deel van het jaar treden alle geledingen van Harmonie St. Caecilia Geulle op één van de vele bijzondere locaties in Geulle op. Dit jaar valt ‘de muzikale appel niet ver van de boom’ en vindt het zomerconcert op 8 juli plaats op de Markt.

Vanaf 11.00 spelen het leerlingenorkest onder leiding van Bart Van den Hof, de slagwerkgroep gedirigeerd door Sandra de Jong en het Harmonieorkest onder aanvoering van Victor Vaassen, een vrolijk en geanimeerd muzikaal programma. Bijzonder onderdeel van het zomerconcert zijn de stukken die alle muzikanten gezamenlijk brengen. Het is altijd een mooi gezicht om jong en ouder naast elkaar te zien musiceren.

Kort en goed : we kijken nu al uit naar ons zomerconcert! Graag ontmoeten we u komende zondag 8 juli vanaf 11.00 uur op de Markt.

Harmonie St. Caecilia is tot 11 augustus met vakantie om vervolgens vol aan de bak te gaan om zo goed als mogelijk voor de dag te komen tijdens het LBM concertconcours op zondag 14 oktober.

Lees vorig bericht

Expositie Meerssens Domein: van Romein tot Benedictijn geopend

Lees volgend bericht

Halloween Ulestraten