Halloween Ulestraten

Op 27 oktober 2018 organiseert Stichting Promovendus in samenwerking met Cafe de Walk-Inn en Kasteelboerderij Wijngaardshof wederom een griezelige Halloween tocht door en rondom de bossen van Ulestraten en Waterval met nog meer spectaculaire en griezelige acts dan in 2017 (o.a. komt er een outdoor labyrint en een griezelige pendelbus).

We starten de tocht om 19:30 uur vanaf Café De Walk-inn Groot Berghem 2 Ulestraten, de eerste groepen vertrekken omstreeks 19:45 uur met de pendelbus de zaal is open vanaf 18:30 uur.

Kaartverkoop en reserveringen i.v.m. het indelen van de groepen, tijdstippen en invulling van de pendelbus is gewenst via: Halloween@stichting-promovendus.nl of rechtstreeks bij Cafe Walk-Inn, Cafetaria ’t Kuulke of bij Bloemenhuis de Zonnestraal. Leeftijd vanaf 16 jaar en ouder! Voor deelname en voorwaarden, zie ook ons Halloween reglement.

Voor meer informatie kunt u vinden op onze Facebook pagina: @HalloweenUlestraten

Lees vorig bericht

Zomerconcert harmonie St. Caecilia Geulle

Lees volgend bericht

Wandelen door de Curfsgroeve