Waterexcursie IVN

Op zondag 22 juli organiseert IVN-Ulestraten een bijzondere excursie. Het thema is: “ water, maar dan anders”. Water is van levensbelang voor dieren, planten en mensen, dat weten we allemaal. We weten ook dat er in het landschap maatregelen te zien zijn die de wateroverlast moeten tegenhouden. Maar daar gaat het tijdens deze excursie niet over. U gaat een andere kijk op water krijgen. Het moet een verrassing zijn en daarom willen we er niet al teveel over loslaten. Een tipje van de sluier: 22 juli is bewust gekozen omdat het de naamdag is van Maria Magdalena, die met water de voeten van Jezus waste volgens de bijbel.

Start 14.00 uur vanaf Kerkplein te Ulestraten. We blijven in de buurt en onderweg is er een stopplaats. Om ongeveer 16.30 uur zullen we weer terug zijn bij het vertrekpunt.
info  043 – 3643740  Els Derks-van der Wiel. Deelname is gratis

Lees vorig bericht

Raadsvergadering september in kantine gemeentehuis

Lees volgend bericht

Scooter vliegt in brand op de Heideweg