450.000 handtekeningen petitie Tihange

De petitie om de scheurtjes-kernreactoren Tihange-2 en Doel-3 gesloten te krijgen is meer dan 450.000 keer getekend. Vereniging Stop Tihange Nederland (VSTN) roept iedereen op mee te helpen het streefgetal van 500.000 te bereiken. Op 11 juli worden de laatste schriftelijk ondertekende petities met enig vlagvertoon opgehaald in Duitse, Belgische en Nederlandse steden. In Maastricht gebeurt dit op 11 juli om 15.00 uur op het Onze Lieve Vrouwenplein.

Brussel
De 500.000 adhesiebetuigingen worden op 13 juli in Brussel overhandigd aan de directie van FANC, de onafhankelijke toezichthoudende instantie voor Belgische kerncentrales. Duitse, Belgische en Nederlandse verontruste burgers willen met deze 5000.000 handtekeningen dat de  kernreactoren Tihange-2 en Doel-3 sluiten.

Lees vorig bericht

Toeristische website gemeente Meerssen gelanceerd

Lees volgend bericht

Servicepunt Geulle gaat sluiten