Toeristische website gemeente Meerssen gelanceerd

In het Erfgoedhuis heeft wethouder Volders, donderdagmiddag, samen met Anya Niewierra directeur VVV Zuid-Limburg de nieuwe toeristische website www.toerismemeerssen.nl  gelanceerd.

Veel te bieden
De website laat zien dat de gemeente Meerssen aan toeristen veel te bieden heeft op het gebied van rust en ruimte, natuur, kunst en cultuur, evenementen, monumenten en fiets- en wandelmogelijkheden. Aan de hand van foto’s wordt de gemeente Meerssen gepresenteerd als een plek waar het goed toeven is. Naast bijzondere gebouwen en natuurgebieden, bevat de website een activiteitenagenda, suggesties voor een actief verblijf en overnachtingsmogelijkheden binnen de gemeente.

Lancering toeristische website Meerssen

Lees vorig bericht

Nieuw zomerprogramma bij Meer Vandaag

Lees volgend bericht

450.000 handtekeningen petitie Tihange