De Zomerfeestweek komt er weer aan

Op dinsdag 17, woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 augustus organiseert Kinderclub HEBBUZZ weer haar jaarlijkse Zomerfeestweek. Dit jaar staan alle activiteiten in het kader van het thema: ‘(T)op survival’

Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar zijn van harte welkom tijdens deze dagen, die gehouden worden in ‘De Koel’, te Rothem. Entree is gratis.  Het programma wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers, die ervaring hebben met kinderwerk. De inhoud van het programma bestaat uit  samen zingen, kijken naar toneelstukjes, luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, knutselen of een gezamenlijk spel. Dinsdag en vrijdag duurt het programma van 10.00 uur tot 12.15 uur, woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De activiteiten van Kinderclub Hebbuzz worden gekenmerkt door de gezellige sfeer en het enthousiasme van kinderen en medewerkers. Zij staan garant voor vier geweldige dagen. Ieder die nog op zoek is naar een zinvolle en gezellige vakantiebesteding, is van harte welkom. Voor meer informatie en/of vervoer kunt u contact opnemen met Aline van Groningen, 043-3654551.

Lees vorig bericht

Fruit spiezen maken

Lees volgend bericht

Kruisberg: “het gaat dus helemaal fout”