Zwembad Meerssen geteisterd door grensoverschrijdend gedrag

Zwembad Meerssen heeft al enige tijd last van jongeren die grensoverschrijdend gedrag vertonen. Zij houden zich niet aan de regels, halen gevaarlijke stunten uit, keren prullenbakken om en laten veel rommel achter op de ligweide. Door dit gedrag ontstaan er gevaarlijke situaties voor de andere badgasten. Als toezichthouders van het zwembad deze groep jongeren hierop aanspreekt, worden ze uitgescholden en weigeren de jongeren structureel de regels op te volgen. 

Iedere dag opnieuw
Het zwembad laat weten “Iedere dag opnieuw geconfronteerd te worden met grensoverschrijdend gedrag door deze jongeren, die alleen nog voor politie enige mate van ontzag hebben. De straatcoaches van welzijnsonderneming Trajekt Meerssen gaan met de toezichthouders meelopen om de jongeren op andere gedachten te brengen.

Lees vorig bericht

Kijk terug: Tösje ôs gezag en gezjwege aflevering 1

Lees volgend bericht

Omwonenden zijn boos na sluiting Romeintje