Ommetje Geulle aan de Maas

Op zondag 22 juli 2018 gaat IVN Meerssen het Ommetje Geulle aan de Maas lopen. Twee IVN-landschapsgidsen, Wil Lemmens en Tos Heuts, nemen ons mee en laten ons genieten van een veranderend en krimpend landschap als gevolg van vooral menselijk ingrijpen. We gaan samen met al onze zintuigen de historie, cultuur en natuur ontdekken en beleven als gevolg van de verandering van Geulle aan de Maas van strategische plaats naar stiltegebied.

Nieuwsgierig? Kom en beleef mee! We vertrekken om 09:30 uur bij café Oud Geulle, Geulderlei 2, 6243NG, Geulle. Tegenover het café is een parkeerplaats voor auto’s. Het Ommetje duurt 2,5 uur.  Uw gidsen zijn: Tos Heuts en Wil Lemmens  06-53654590

Lees vorig bericht

Leuteren om de Basiliek en een balletje slaan

Lees volgend bericht

Fruit vlaaitje maken