IronKids zwemloop gehouden in Meerssen

Afgelopen zondag stormde de nodige kinderen in en buiten het water van het zwembad in Meerssen voor de lokale IronKids zwemloop. Onder goede weersomstandigheden werd de laatste wedstrijd van het IronKids circuit voor de finale gehouden. Tijdens de wedstrijd werden er, afhankelijk van de leeftijd, meerdere banen gezwommen en rondjes gelopen op een van de ligweides van het zwembad. Na afloop ontvingen de deelnemers een IronKids t-shirt en medaille als bewijs van deelname. Alles verliep in goede banen en de voorzitter van het zwembad liet weten volgend jaar het zwembad weer beschikbaar te stellen voor de zwemloop. De finale van de Ironkids wordt op 4 augustus in Maastricht gehouden.

Ironkids Zwemloop zwembad Meerssen

Lees vorig bericht

Enorme hitte: wat zijn de consequenties?

Lees volgend bericht

BinckBank Tour komt door gemeente Meerssen