Wandeling zomerse kleuren langs de Geul

De natuurgebieden De Dellen en het Meerssenerbroek van Stichting het Limburgs Landschap liggen ten zuiden van het dorp Meerssen, op de zuidelijke helling van het Beneden-Geuldal. Een afwisseling van plateau- en hellingbos naar vochtige bossen en graslandjes in het dal. Met het prachtige uitzicht over de Curfsgroeve meer dan een wandeling waard. Gaat u ook mee op 12 augustus?

Excursie
De excursie start zondagochtend 12 augustus om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6 te 6231 RV te Meerssen. De excursie is gratis en duurt ruim twee uur. In verband met de aanwezigheid van grote grazers in de natuurgebieden kunnen honden niet mee.

Foto Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers.

Lees vorig bericht

BinckBank Tour komt door gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Daklood van kerk Rothem gestolen