Twee keer brons voor Maikel van der Linden

Tijdens het Nederlandse kampioenschappen openwater zwemmen in Heerjansdam heeft Maikel van der Linden uit Moorveld twee keer de bronzen medaille gehaald.

Zaterdag en zondag
Van der Linden, die zwemt voor ZV Kimbria in Maastricht, heeft afgelopen zaterdag de derde plek op de 5 km vrije slag bij de heren jeugd behaald. Op zondag is hij op de 10 km vrije slag ook derde geworden en behaalde zo de tweede bronzen medaille in een weekend en werd door deze prestatie zesde in het overall herenklassement.

Marathonzwemmen
Op dit moment bereidt van der Linden zich voor op de Nederlandse kampioenschappen marathon zwemmen, waarvoor hij zich heeft gekwalificeerd. De marathon wordt zaterdag 11 augustus gezwommen van Stavoren naar Medemblik en heeft een afstand van 22 km dwars over het IJsselmeer.

Lees vorig bericht

Daklood van kerk Rothem gestolen

Lees volgend bericht

Periode vroeger inzamelen afval verlengd