Charlemagne Meerssen 2018: ‘Preuve’, drinken, genieten en beleven

Charlemagne is een bijzonder sfeervol eet- en drinkfestijn (‘preuvefestijn’) in Meerssen. Dit jaar is het voor het eerst een 3-daags evenement. Charlemagne gaat door op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus. De locatie is de sfeervolle markt in hartje Meerssen, gelegen aan de voet van de prachtige basiliek. Beleving én onderling contact staan centraal tijdens dit evenement. Diverse artiesten (onder andere Django Wagner, Karel Verspaget, Loco Loco, Duo Sal, de Smooth Flavour band, Jean Notermans & Evy Cratsborn, Rinus Hermsen, Dr. Funck & Mr. Soul) zullen voor een gepaste, gezellige muzikale omlijsting en het nodige entertainment zorgen. Voor de jeugdige bezoekers is er op zaterdag en zondag een professionele en gevarieerde (gratis) kinderanimatie (Luna) aanwezig en uiteraard ook een springkussen.

De markt in Meerssen is dat weekend omgetoverd tot de grootste gelagkamer van het Zuiden. Dit moet je zien, beleven. Kortom: Een festijn waar iedereen gewoon bij moet zijn!

Het concept is lekker, hapklaar en betaalbaar eten en drinken met een vernieuwende, verrassende óf traditionele insteek, in kleine en grotere porties. Genoeg te ‘preuve’ dus en dat alles in een geweldige en gastvrije ambiance. Laat je verrassen.

Betalen kan met zogenaamde ‘Charelkes’ (eet- en consumptiebonnen) die ter plaatse te koop zijn. De toegang is gratis.

Op vrijdag start Charlemagne om 17.00 uur en gaat het licht uit om 01.00 uur, op zaterdag kan men vanaf 14.00 uur terecht en zondag vanaf 12.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het einde om 01.00 uur voorzien, op zondag om 22.00 uur.

Meer info en het volledige programma is op de website www.charlemagnemeerssen.nl te vinden.

Lees vorig bericht

Open dag Bijenpaviljoen

Lees volgend bericht

Bewaker van de kudde en Nordic walking