Lokaal DNA roept opnieuw op tot extra raadsvergadering

Oppositie partij Lokaal DNA doet opnieuw een oproep aan de gemeenteraad om een extra raadsvergadering te houden over het conflict tussen de gemeente en Camping de Boskant. Daarbij pleit de partij, uit woorden van Bjorn Molling, om te komen tot een oplossing in de gemeenteraad en niet via de rechtbank. De Camping heeft al meer dan vijf jaar een conflict met de gemeente. Het conflict is geëscaleerd en de gemeente is naar de rechter gestapt.

Verzoek tot extra raadsvergadering
Volgens Molling is het een flink dossier en daarover heeft de partij heel veel vragen en wil daarover met de gemeenteraad in gesprek gaan. Molling heeft tot drie keer toe een verzoek gedaan aan alle fractievoorzitters om te komen tot een extra raadsvergadering. Molling geeft aan “er is geen enkele partij die ons verzoek omarmt”.

Niet op de troepen vooruit lopen
Volgens fractievoorzitter, van coalitiepartij BRUG-M, Gerrit van der Bijl ligt er op dit moment nog geen verzoek bij de burgemeester voor een extra raadsvergadering. Tot die tijd wil van der Bijl niet op de troepen vooruit lopen en vooralsnog niet reageren.

Lees vorig bericht

Tösje ôs gezag en gezjwege: dieren, wandelen, fontein en muziek

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 12 augustus : Nog geen oplossing voor Camping de Boskant- Geen oplossing voor het Romeintje – Deze week twee aanrijdingen