Marathon Meerssen op volle hardloopsnelheid

Razendsnel komt de 21e editie van Marathon Meerssen eraan, ondanks de vakantietijd wordt er achter de schermen volop gewerkt aan alle activiteiten die Marathon Meerssen organiseert.  De eerst volgende activiteit is de Gamma/Karwei Trailloop op Zondag 19 augustus aanstaande, vanaf 9.00 uur vertrek vanaf Cafe Zaal De Keizer gelegen op de Markt in Meerssen. Hier wordt een mooie Trailloop gelopen op een mooi en heuvelachtig parcours. Deelname is uiteraard gratis maar wel graag even aanmelden via het welbekende mailadres: trainingsloop@marathonmeerssen.nl .

Door het warme weer moet je uiteraard als hardloper goed hydrateren, je zou dan kunnen blijven zitten met al je statiegeldflessen, maar je kunt het ook doneren aan Kika. Velen deden dat de afgelopen maanden bij de Jumbo Beeksstraat. Alle statiegeldbonnetjes verzameld werd hier een mooi bedrag voor opgehaald. Voor de Stg. Kinderen Kankervrij tot nu toe een mooi bedrag van € 312,35. Deze maand kunt u terecht bij de Albert Heijn in Bunde waar nu alle statiegeldbonnetjes kunnen worden ingeleverd.

Ons Dreamteam 2018 is ondertussen al goed op weg richting de start en finish van Marathon Meerssen, ze volgen op een voortreffelijke manier hun trainingsschema en nemen deel aan diverse loopwedstrijden. De Dreamteam leden trainen ondanks de hitte ook gewoon door! Zelfs op een verantwoorde manier op de baan. Zowel kort intensief werk staat op hun programma’s maar ook verschillende duurlopen. Het rundje Catsop kon natuurlijk ook niet ontbreken in het trainingsschema. Variatie is er voldoende in het complete trainingsschema voor de Dreamteamleden.

De dreamteamleden zijn naast de parcours en traillopen van Marathon Meerssen ook al te zien bij andere mooie regionale loopevenementen. Zoals bijvoorbeeld bij de Den Drieschloop op 2 september aanstaande.  De dag erna 3 september staat de Rabobank Marathon Meerssen Parcoursverkenningslopen weer in jun agenda. Uiteraard mag jij hier als loper ook weer gratis aan deelnemen. Er wordt hier gelopen in 3 tempogroepen namelijk Groep 1, tempo 5.10 min/km, Groep 2, tempo 5.30 min/km, Groep 3, tempo 6.00 min/km. Na afloop zal er door de Rabobank Maastricht en omstreken wederom een verfrissende tractatie zijn bij Cafe Zaal De Keizer. Aarzel niet en neem deel aan deze mooie verkenningslopen. Aanmelden: trainingsloop@marathonmeerssen.nl. Zonder sponsoren en medewerking is het onmogelijk om een groots Limburgs Loopevenement te organiseren.

Wij danken tot op heden al zondermeer: Gemeente Meerssen, Rabobank Maastrich e.o. Gamma/Karwei, Ericars, Grashoek BV, Kreuze Telecom, Köhler de Boer, Tijs & Cyril Makelaardij BV, De Stip, Cafe Zaal De Keizer. Ook als trotse en gewaardeerde sponsor genieten van Marathon Meerssen, bij interesse kunt u contact opnemen met Frans Dullens (06-38904080) of John Ummels (06-58984819). De medailles zijn reeds volop binnen, de dranghekken, pagodetenten, finishboog zijn besteld. Het enige wat je zelf nog moet doen is inschrijven en je deelname is verzekerd om op 14 oktober aan de start te staan bij de 21e editie van Marathon Meerssen.

Agenda
Zondag 19 augustus: Gamma/Karwei Trailloop
Maandag 3 september: Rabobank Parcoursverkenningen
Zaterdag 13 oktober: Afhalen startnummers
Zondag 14 oktober: Marathon Meerssen 21e editie

Lees vorig bericht

Heuvellandvierdaagse wandelen en vakantiegevoel

Lees volgend bericht

Zevende plaats van der Linden in IJsselmeermarathon