Zevende plaats van der Linden in IJsselmeermarathon

Maikel van der Linden zwom afgelopen zaterdag de IJsselmeermarathon. Deze zwemmarathon geldt tevens als Nederlands Kampioenschap open water marathonzwemmen. De wedstrijd is onder extreme omstandigheden gezwommen. Er was tegenwind die varieerde tussen windkracht 4 tot 7 en golven tot een meter hoogte.

Vijfde op het NK
Van der Linden arriveerde als 7e in de haven van Medemblik in een tijd van 6 uur en 28 minuten. Hij kwam als snelste jeugdzwemmer aan de finish. Door deze prestatie is Maikel van der Linden vijfde bij het NK bij de heren geworden. Van der Linden wordt begeleid door zijn coach Rick Senden van ZV Kimbria.

Lees vorig bericht

Marathon Meerssen op volle hardloopsnelheid

Lees volgend bericht

Inloopbijeenkomst noodmaatregelen wateroverlast Meerssen