Inloopbijeenkomst noodmaatregelen wateroverlast Meerssen

Meerssen is één van de gebiedspilots van het programma Water in Balans van Waterschap Limburg. Met dit programma werkt het waterschap samen met betrokken partijen aan oplossingen in de aanpak van wateroverlast als gevolg van de klimaatverandering. Wij praten u graag bij over de noodmaatregelen tijdens een inloopbijeenkomst. Wij laten u zien wat de noodmaatregelen precies inhouden. U kunt ook visualisaties bekijken van de gronddammen. Zo krijgt u een goed beeld hoe de noodmaatregelen in de landschappelijke omgeving passen. U heeft alle gelegenheid om vragen te stellen.

De Stip
U bent van harte welkom op dinsdag 28 augustus in gemeenschapshuis De Stip aan de Pastoor Dominicus Hexstraat 10 te Meerssen. De bijeenkomst duurt van 18.30 tot 20.30 uur. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Heeft u vragen over de inloopbijeenkomst? Stuur een mailtje naar waterinbalans@waterschaplimburg.nl .

Lees vorig bericht

Zevende plaats van der Linden in IJsselmeermarathon

Lees volgend bericht

Films over de natuur in onze omgeving