Extra raadsvergadering Boskant 27 augustus

Er komt een extra gemeenteraadsvergadering over het dossier de Boskant. De vergadering wordt op maandagavond 27 augustus gehouden in het bedrijfsrestaurant in het bestuurscentrum. De oppositiepartijen Lokaal DNA en Focus hebben deze extra raadsvergadering aangevraagd.

Oplossing via gemeenteraad en niet via rechtbank
Fractievoorzitter Molling van oppositiepartij Lokaal DNA vindt “dat er tot een oplossing gekomen wordt via de gemeenteraad en niet via de rechtbank”. Roger Thijssen fractievoorzitter van oppositiepartij Focus geeft aan “dat de toekomst van de Boskant centraal moet staan en niet het randgebeuren eromheen. Het proces rondom de Boskant is te veel vertroebeld”. Lokaal DNA heeft alle fractievoorzitters tot drie keer toe benaderd om te komen tot een extra raadsvergadering. Uiteindelijk steunde Focus de oproep.

Lees vorig bericht

Films over de natuur in onze omgeving

Lees volgend bericht

Gedeputeerden bezoeken zwembad Meerssen