Gedeputeerden bezoeken zwembad Meerssen

Afgelopen woensdagmiddag bezochten de gedeputeerden Geurts en Koopmans zwembad Meerssen. Wethouders Heusschen, Sanders en Gulikers waren bij dit bezoek aanwezig. Zij werden ontvangen en toegesproken door voorzitter Ton Schepers. Naast het bezoeken van het zwembad presenteerde Riny Thewessen haar project vrouwen voor vrouwen. Gedeputeerde Koopmans bracht ook nog een bezoek aan TEN tennis en fitnesshal.

Bijdrage provincie
Voordat de vereniging vorig jaar startte met het zwembadavontuur, werden de plannen in het provinciehuis voorgelegd aan gedeputeerde Geurts.  Hij besloot de vereniging te helpen met expertise. Later kwam er een bijdrage vanuit de provincie van € 62.000. Nu ruim een jaar later kwamen Geurts en Koopmans  met eigen ogen de resultaten aanschouwen. Beide gedeputeerden gaven aan onder de indruk te zijn hetgeen de vrijwilligers in ruim een jaar gepresteerd hebben.

Gedeputeerden bezoeken zwembad Meerssen

Lees vorig bericht

Extra raadsvergadering Boskant 27 augustus

Lees volgend bericht

Definitieve sluiting speeltuin Romeintje nabij