Drie dagen genieten, preuve en ontmoeten

Dat zijn de ingrediënten van het Charlemagne preuvefestijn dat afgelopen weekend gehouden is op de markt in Meerssen. Zowel lokale als niet lokale eet en drinkgelegenheden deden mee om het festijn te doen slagen. Er was een keur aan lekkernijen te proeven. Neem daarbij de sfeervolle muziek op de zaterdag en zondag en de optredens van de vrijdagavond, dan is succes verzekerd. Ook werden de kinderen niet vergeten, voor hen was er kinderanimatie. Het festijn had in zijn Charelkes een eigen betaalmiddel. Veel bekende en niet bekenden kwamen het afgelopen weekend een bezoek brengen aan Charlemagne.

Charlemagne preuvefestijn 2018

Lees vorig bericht

Cultuur café in het Erfgoedhuis

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 19 augustus: Verenigingen en stichtingen in de problemen – Einde speeltuin het Romeintje nabij – Oud-wethouder Cortenraede voorgedragen