De wereldster opent haar deuren

Afgelopen maandag zijn voor de kinderen van de Wereldster de deuren voor de eerste keer opengegaan. De school start met het nieuwe schooljaar. Tevens doet de bibliotheek in de Wereldster voor de eerste keer hun bezoekers ontvangen. Met de nodige ceremonies werd de eerste schooldag ingezet.

Zegening
Zo zegende pastoor van Meijgaarden de schoolbel, spraken wethouder Heuschen, oud wethouder Berry van Rijswijk en directrice Christa Somers de aanwezigen toe. De zusjes Mukanga lieten hun danskunsten zien en het schoollied werd uit volle borst gezongen. Dit alles gadegeslagen door ouders, opa’s, oma’s, wethouder Gulikers, vertegenwoordigers van Inovo en de aannemer. Na de ceremonies kon iedereen een kijkje nemen in zowel de school, peuterzaal, buitenschoolse opvang en de bibliotheek. Een nieuw begin voor de oud leerlingen van de Gansbeek en Ut Hwagveld.

BS Franciscus
Op hetzelfde tijdstip startte BS Franciscus in Bunde feestelijk hun schooljaar. Zij beginnen met een feestweek omdat de school 50 jaar bestaat. Burgemeester Clermonts was bij de feestelijke opening aanwezig.

De Wereldster opent haar deuren

Lees vorig bericht

Kunstenaarsgroep 4-D exposeerden in het Terpkerkje

Lees volgend bericht

Inloopbijeenkomst over wateroverlast Meerssen