IVN Dagwandeling Euverem

IVN Meerssen organiseert zondag 2 september een dagtocht van ongeveer 11km. De route start in Euverem en we lopen via weilanden en langs bosranden richting Pesaken-Gulpen. Na een koffiepauze gaan we weer terug naar ons startpunt. Deze  afwisselende wandeling gaat door ons mooie Heuvelland  en is deels toch wel  pittig. Stevige wandelschoenen zijn een aanrader.

Extra informatie
Vertrek om 9:30 vanaf de parkeerplaats achter station Meerssen (zo mogelijk carpoolen) De wandeling vertrekt om 10:15 uur uit Euverem. Parkeren op de parkeerplaats aan de Kampsweg te 6271PD  Euverem. Contactpersoon:  Annie Hupkens 043-3472590 en Riet Hautvast 043-3475663

Lees vorig bericht

Oud-wethouder Cortenraede kandidaat voorzitter BRUG-M

Lees volgend bericht

Extra raadsvergadering 2018