Oud-wethouder Cortenraede kandidaat voorzitter BRUG-M

Bij laatste raadsvergadering

Oud-wethouder Cortenraede is kandidaat voor het voorzitterschap van coalitiepartij BRUG-M. De partij benoemt tijdens een ledenvergadering en politieke bijeenkomst twee nieuwe bestuursleden. De kandidaten voor deze twee bestuursposten zijn de oud wethouder en Frans Verstappen. Cortenraede wordt voorgedragen als kandidaat voorzitter voor de partij.

Wethouder vorige coalitie
In de vorige coalitie was Cortenraede wethouder voor de VVD.  Zij nam begin dit jaar ontslag, nadat zij zich in de steek gelaten voelde door de VVD en de toenmalige collegeleden van Rijswijk, Houben en Clermonts. Het wethouderschap was volgens haar “een grote aanslag op haar manier van werken en voelde zich niet veilig bij haar andere wethouders en de burgemeester”. Aan Meer Vandaag gaf Cortenreade toen al aan nog niet klaar te zijn met de politiek en als zij verder zou gaan dit bij BRUG-M zou zijn.

Frans Verstappen
Frans Verstappen is een nieuwkomer in de lokale politiek. Verstappen kan bogen op een brede maatschappelijke en bestuurlijke ervaring, aldus de partij. De ledenvergadering en politieke bijeenkomst wordt op 11 september om 19:30 uur gehouden in de Auw Kerk in Bunde.

Lees vorig bericht

Fiets beland midden op rotonde

Lees volgend bericht

IVN Dagwandeling Euverem