Opnieuw schade aan daken door opstijgend vliegtuig

Een opstijgend vliegtuig heeft afgelopen vrijdagavond voor schade gezorgd aan huizen. Dat meldt nieuwssite 1Limburg. Het zou gaan om drie huizen in de Bunderstraat. In totaal woeien vier dakpannen weg en raakte een loodtrip beschadigd, aldus een woordvoerder van Maastricht Aachen Airport aan 1Limburg. De marechaussee is ter plekke de schade gaan bekijken. De schade is dezelfde avond nog hersteld.

Zoveelste incident
Het is het zoveelste incident met landende en opstijgende vliegtuigen. In de zomer van 2017 heeft een vliegtuig er voor gezorgd dat een ijzeren plaat door de lucht vloog. In mei van dit jaar zorgde een vliegtuig voor een gevaarlijke situatie aan de Weerterbroekplantsoen. Door het afremmen van het vliegtuig kwam er een flinke wind vrij en die blies een gat in het dak van een woning. De dakpannen zijn vervolgens naar beneden gevallen en in de voortuin van de woning terecht gekomen.

Lees vorig bericht

Nieuw seizoen “Uitgelicht” van start

Lees volgend bericht

Koningsvogelschieten Schutterij St. Barbara