Vliegtuig incident: krachtig signaal afgeven aan inspectie

Coalitiepartij BRUG-M wil dat het college van burgemeester en wethouders met spoed een krachtig signaal gaat afgeven aan de inspectie voor Leefomgeving en Transport. Dit naar aanleiding van het zoveelste incident met een vliegtuig. De partij geeft aan dat er alles aan gedaan moet worden om deze incidenten te voorkomen.

Verlengde start- en landingsbaan
In één jaar tijd hebben er al drie soortelijke incidenten plaatsgevonden. De partij is dan ook van mening dat dit komt door de verlenging van de start- en landingsbaan: “Wij hebben sterk de indruk dat er een verband is tussen deze incidenten met het gedogen door de minister van het gebruik van de verlengde start- en landingsbaan door zwaardere categorie vliegtuigen.”

Ongelukken
De partij laat weten dat we van geluk mogen spreken: “we mogen van geluk spreken dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd.” Aldus BRUG-M in een brief aan het college.

Lees vorig bericht

Locatieproblemen stichtingen en verenigingen: “bekijk het per geval en zorg voor een oplossing”

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 02-09-2018: Na 81 jaar verdwijnt de speelgoedwinkel – Ultimatum voor Camping de Boskant – Geluidsniveau vliegveld MAA overschreden