Campinghouder gaat de website niet offline halen

De campinghouder van camping de Boskant in Brommelen (Geulle) gaat de website niet offline halen. Dat laat de adviseur van de camping aan Meer Vandaag weten. De gemeente stelde dat namelijk als harde eis tijdens de extra raadsvergadering op maandag 27 augustus. Binnen 1 week moet de website offline, dan pas komen er vervolggesprekken. Op de website beschrijft de campinghouder zijn ervaringen met de gemeente en het ambtelijk apparaat. Ambtenaren en wethouders worden bij naam genoemd. Deze week zal rechter zich buigen over de website.

Smaad en Laster
De gemeente betitelt de website als smaad en laster: “De openbare publicaties op de z.g.n. smaad-website hebben wij als uitermate kwetsend en als laster ervaren, met name ten aanzien van onze ambtelijke medewerkers die zich niet in het openbaar verdedigen kunnen.” Aldus de gemeente in een brief aan de camping.

In functie aangesproken
De adviseur van de camping ziet dit anders: “achter de schermen gebeuren allerlei dingen die het daglicht niet kunnen verdragen” sprekend over de gemeente. De ambtenaren worden volgens de adviseur op basis van hun functie aangesproken en niet op persoonlijke titel.

Lees vorig bericht

Uitgelicht: “moeten we niet een streep onder Jo Dejong zetten?”

Lees volgend bericht

SV Meerssen – Lucky Ajax