Meerssen krijgt een digiTAALhuis

Op donderdag 6 september wordt het nieuwe digiTAALhuis in de openbare bibliotheek feestelijk in gebruik genomen. Van 12.30 tot 13.30 uur zal gedeputeerde Hans Teunissen hierbij aanwezig zijn.

Taal- en computervaardigheid
Het digiTAALhuis in de openbare bibliotheek wordt hét startpunt op gebied van taal- en computervaardigheid. Iedereen kan er informatie, advies en begeleiding krijgen. Er zijn speciale makkelijk leesbare boeken voorhanden en er zijn activiteiten, zoals taalcafé, computercursussen en belastingspreekuren.

Liedjeskast
Ook Gé Reinders en Suzan Seegers zullen tijdens de opening aanwezig zijn. Zij zingen liedjes uit de ‘liedjeskast’, een programma waarmee de taalregels in de vorm van liedjes worden uitgelegd door bekende Nederlandse artiesten.

Lees vorig bericht

Start-to-Run

Lees volgend bericht

Uitgelicht augustus 2018