Speelgoedwinkel sluit na 81 jaar

Na 81 jaar stopt de familie van de Bragt met het uitbaten van hun speelgoedwinkel in het centrum. Afgelopen weekend was de Intertoys voor het laatst open, waarna de winkel voorgoed haar deuren sluit. De reden hiervoor zijn de teruglopende inkomsten, de torenhoge huur, de vele onkosten en het internet.

Start in 1937
In 1937 begon de familie van de Bragt een bazaar in het centrum van Meerssen. in 1987 nam Henk de zaak over en veranderde de zaak in een speelgoedwinkel. Even later ging de winkel verder onder de naam Intertoys

Geen speelgoedwinkel meer
Nu anno 2018 is Henk genoodzaakt te stoppen. Wederom een winkel die haar deuren sluit. Bezoekers vinden het jammer, Meerssen heeft nu geen speelgoedwinkel meer.

Lees vorig bericht

Uitgelicht augustus 2018

Lees volgend bericht

Patty van de Weerdt te gast in het 80’s Cafe