Meerssense ontmoetingsplek in brand

De Meerssense ontmoetingsplek (Mop) heeft in de nacht van maandag op dinsdag 11 september in brand gestaan. Dat gebeurde aan aan de Spoorstraat in Bunde. De brandweer kreeg de melding rond 01:10 uur binnen. De Brand was snel onder controle.

Samenscholingsverbod
Op de locatie waar de Mop staat was een samenscholingsverbod van kracht. Het verbod geldt van 22:00 uur tot 07:00 uur. Het samenscholingsverbod is, naar aanleiding van diverse overlastmeldingen vanuit de buurt, in overleg met politie, BOA en het Openbaar Ministerie, ingesteld en duurde tot 17 augustus 2018.

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 9-9-2018: Onderzoekresultaten rapport Berenschot bekend- Maatschappelijke stages afgeschaft – Onderzoek naar dakpannen

Lees volgend bericht

Inleveren leedjes vuur ’t leedjeskonkoer