Gymzalen en sporthal Meerssen rookvrij

Optisport, een bedrijf dat diverse gymzalen en een sporthal in onze gemeente Meerssen beheert, heeft onlangs een overeenkomst gesloten met de Alliantie Nederland Rookvrij en is daarmee officieel partner van de Rookvrije Generatie. Dit houdt in dat de gymzalen en de sporthal rookvrij worden.

Steeds meer rookvrij
Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Niet alleen binnen maar ook buiten. Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen.

Alliantie Nederland Rookvrij
Het bedrijf richt zich steeds meer op gezondheid in de breedste zin van het woord en heeft daarom besloten dat vanaf 1 januari 2019 alle locaties van Optisport rookvrij zullen zijn.

 

Lees vorig bericht

Inleveren leedjes vuur ’t leedjeskonkoer

Lees volgend bericht

Nieuwe bestemming voor MAA